top of page

SENČENJE - powder brow/puder tehnika 

Ta tehnika je trenutno najbolj zaželena saj ponuja rezultat kot ga ponuja običajen makeup. Torej ravno tako, kot bi si poudarili obrvi s senčilom ali s svinčnikom, ki bi ga na koncu rahlo zabrisali.

S to tehniko je možno obrvi senčiti enakomerno od korena do konice ali pa postopoma tako, da senčenje prehaja iz rahle v bolj intenzivno konturo.

Prvi korak se začne z meritvijo in pred izrisom na vašem obrazu.

Glede na fizionomijo vaših obraznih potez določimo primerno obliko in hkrati oblikujemo obstoječe obrvi, katere bo permanentni makeup lepo dopolnjeval kar pomeni, da vaše naravne obrvi ohranimo.

V kolikor so naravne obrvi zelo redke ali manjkajoče, se skupaj odločimo katera oblika bi vam najbolje pristajala.

Drugi korak je prava izbira barve. Najlepše in naravno bo izgledala barva, ki je najbolj podobna vašim naravnim lasem.

Zadnji korak je pigmentiranje, ki običajno traja od 40-60 min

Po odhodu iz našega salona bodo obrvi izgledale intenzivne (barva bo temnejša in drugačna od rezultata, puder tehnika ne bo vidna - izgledale bodo obrobljene in polne - A LE DOKLER SE NE ZACELIJO!).

Nega obrvi je ključnega pomena, saj prispeva 50% h končnemu rezultatu!

Potrebno se je zavedati, da vsakemu pigment ne bo prijel enako. Nekaterim se po dveh obiskih pigment še vedno ne zaceli tako kot bi se moral. To je odvisno od stanja in tipa kože, ne od same izvedbe. Velikokrat pa je to zaradi predhodnih permanentnih obrvi, ki niso bile izdelane pri nas in je pigment verjetno vseboval težke kovine oz. je bil nepravilno izveden. 

Za dober rezultat so zato korekcije obvezne.

CENA - OBRVI puder tehnika: 200 eur 

Cena zajema dva obiska, ki si sledita na najmanj 28 dni in do največ 60 dni od prve pigmentacije.

CENA - OBRVI obnova: 125 eur

Cena zajema enkratni obisk, vendar le za predhodno izdelane pigmentacije pri nas.

V našem salonu uporabljamo le visokokakovostne pigmente za izdelavo permanentnega makeup-a. Te s časoma ne spremenijo barve (ne postanejo zelenkasti, rdečkasti, oranžni ipd.) saj ne vsebujejo težkih kovin. So sintetični-organski in zdravju popolnoma neškodljivi.

sc_new_pigments_mobile_en_1_800x800_edited.jpg
2.jpg
Powder brow - puder tehnika

      NEGA PO POSEGU

​​​

 • za zaključek posega vaše obrvi namažemo z antibakterijskim fiksatorjem, ki pigmentu pomaga ostati v predelu kjer smo ga vnesli ob enem pa prepreči prekomerno iztekanje limfe. Premaz pustite na obrveh vsaj 2 uri po posegu, še bolje pa kar do večera.
   

 • obrvi si lahko 2x dnevno rahlo umijete s hladno vodo in Ph5 nevtralnim milom. Po umivanju si obrvi namažite s posebno negovalno kremo za permanentni makeup, ki jo brezplačno prejmete ob zaključku posega. Ne uporabljajte drugih mazil kot je vazelin, Bepanthen ipd.
   

 • v času celjenja, ki poteka 5-7 dni si suho kožo na predelu obrvi ne smete sami luščiti, pustite da odpade samodejno, sicer pigment ne bo pravilno zaceljen kar vodi v slab rezultat.
   

 • vsaj 14 dni se izogibajte savni, sončenju, plavanju, vroči prhi, profesionalnem makeup-u, negi obraza, posegov na obrazu ter uporabi serumov za rast obrvi in drugih kozmetičnih proizvodov ter ličil.
  Obrvi ne drgnite! Po umivanju jih vedno le na rahlo potapkajte z brisačo in pustite, da se dokončno same posušijo.
  Spite tako, da z obrazom ne pritiskate v vzglavnik.

PhotoRoom-20211126_203946.png
bottom of page