top of page

Zakaj in za koga je primeren?

Za permanentni makeup se odločimo, ker si enostavno želimo biti urejene in dovršene ves čas in ne le za službo ali ob posebnih priložnostih.

Priročen je tudi zato, ker si lahko prihranimo čas, ko si moramo natančno zarisati linije na očeh, poudariti obrvi ali ustnice.

To je še posebej dobrodošlo pri tistih ženskah, ki so slabovidne in zato tudi starost tu ni omejitev, ravno nasprotno. Veliko mojih strank so ženske po 70. letu starosti, saj linije ustnic zbledijo ob enem pa se začnejo soočati z izgubo ali redčenjem obrvi in trepalnic.


Mnoge zase pravijo, da niso dovolj natančne in ne vedo kako se pravilno naličiti, da bi ob enem še vedno izgledale kar se da naravno. Naraven izgled permanetnega make up-a je tudi naše vodilo in naš stil, ko vam priporočamo kaj bi vam najbolje pristajalo. 

Uporabljamo tehnike senčenja s katerimi lahko dosežemo zelo naraven in tudi malo bolj poudarjen videz.


Permanentni makeup priporočamo tudi ženskam, ki imajo različne kožne alergije, ki jim onemogočajo vsakodnevno ličenje saj dosti ličil dan danes draži našo kožo.

Torej bodite urejene ves čas; doma, na morju, ko ste športno aktivne ali kar tako.

PERMANENTNI MAKEUP

brow_mapping.jpg

V našem salonu uporabljamo le visokokakovostne pigmente za izdelavo permanentnega makeup-a. Te s časoma ne spremenijo barve (ne postanejo zelenkasti, rdečkasti, oranžni ipd.) saj ne vsebujejo težkih kovin. So sintetični-organski in zdravju popolnoma neškodljivi.

sc_new_pigments_mobile_en_1_800x800_edited.jpg
bottom of page