top of page
EYELINER obroba na zgornji ali spodnji veki 
 
Obroba na veki se imenuje eyeliner in poteka od notranjega kota narastišča trepalnic proti zunanjemu kotu veke. 
Na vašo željo se lahko prilagodi barva (črna, antracit ali rjava) ter oblika in debelina črte.
Eyeliner oko lepo poudari in daje spočit videz tudi, ko ne nosite maskare. 

CENA - 190 eur ali 250 eur (za izvedbo zgoraj in spodaj hkrati)

Cena zajema dva obiska, ki si sledita na najmanj 28 dni in do največ 60 dni od prve pigmentacije.

Eyeliner na spodnji veki

CENA - 100 eur

Cena zajema dva obiska, ki si sledita na najmanj 28 dni in do največ 60 dni od prve pigmentacije.LASHLINE obroba med trepalnicami

 

Ta obroba poteka med trepalnicami in daje videz gostih trepalnic. Primerna je za tiste, ki želijo naraven izgled. Z dodatkom maskare in priljubljenega rdečila za ustnice je to pravzaprav vse kar si želi vsaka ženska.   

CENA - 190 eur 

Cena zajema dva obiska, ki si sledita na najmanj 28 dni in do največ 60 dni od prve pigmentacije.

EYELINER s senčenjem

 

Običajen eyeliner se lahko poudari malce bolj dramatično tako, da posenčimo rob eyeliner-ja in s senčenjem nadaljujemo na zunanjih kotičkih veke. Na ta način  dosežemo videz senčk. Primerno je za tiste, ki si želijo intenziven izgled makeup-a na očeh vsak dan.

CENA -  250 eur 

Cena zajema dva obiska, ki si sledita na najmanj 28 dni in do največ 60 dni od prve pigmentacije.

KAJ MORATE VEDETI ?!
 
 • Vsaj mesec dni pred in po končanem postopku ne smete uporabljati seruma za rast trepalnic, saj ta vsebuje sredstva zaradi katerih smo opazili tanjšanje kože na veki, kar pa lahko povzroči migracijo pigmenta ter krvavitev.
   

 • Na dan postopka ni priporočljivo nositi kontaktnih leč, zato s seboj prinesite očala.
   

 • Za izdelavo permanentnega makeup-a na vekah si morate predhodno odstraniti umetne trepalnice (podaljške ali trepalnice za enkratno uporabo)
   

 • Makeup-a na očeh ne boste smeli nositi vse dokler se permanentni makeup ne zaceli (običajno to traja do 5 dni). V nasprotnem primeru se vam pigmentacija ne bo obdržala saj se zaradi dnevnega odstranjevanja ličil, ne bo primerno zacelila.

​​ 

PhotoRoom-20211126_203946.png
      NEGA PO POSEGU  
​​ 
 • oteklina na vekah, ki se lahko pojavi prvi in drugi dan je običajno majhna in hitro izzveni. V tem primeru lahko uporabite hladilno gel vrečko, ki jo iz zmrzovalnika položite v novo čisto zaščitno vrečko tako, da gel vrečko preprimete z zaščitno vrečko in jo obrnete iz notranje strani navzven. S tem boste maksimalno zagotovili čistočo in se izognili morebitnim infekcijam. Hladite lahko preko celega dneva, pazite le, da se gel ne tali in s tem moči veke.
 
 • v kolikor ste uporabni-ca/ik kontaktnih leč, vam svetujemo, da jih po posegu ne menjate do večera. 
   
 • oči si lahko 2x dnevno rahlo umijete  hladno vodo in Ph5 nevtralnim milom. Po umivanju si veke namažite s posebno negovalno kremo za permanentni makeup, ki jo brezplačno prejmete ob zaključku posega. Ne uporabljajte drugih mazil kot je vazelin, Bepanthen ipd.
   
 • v času celjenja, ki poteka 5-7 dni si suho kožo na predelu veke ne smete sami luščiti, pustite da odpade samodejno, sicer pigment ne bo pravilno zaceljen kar vodi v slab rezultat.
   
 • vsaj 14 dni se izogibajte savni, sončenju, plavanju, vroči prhi, profesionalnem makeup-u, negi obraza, posegov na obrazu ter uporabi serumov za rast trepalnic in drugih kozmetičnih proizvodov ter ličil.
   
 • Oči ne drgnite! Po umivanju jih vedno le na rahlo potapkajte z brisačo in pustite, da se dokončno same posušijo.
   
 • Spite tako, da za obrazom ne pritiskate v vzglavnik.PicsArt_21-11-29_12-47-36-164_edited.jpg
PicsArt_21-11-29_12-45-30-669_edited.jpg
Screenshot_20211129-095525_Instagram_edi
bottom of page