top of page
USTNICE

Vse ženske si rade poudarimo ustnice, saj tako izgledamo še bolj ženstvene. Nekatere si jih samo obrobijo, nekatere uporabljalo le lipgloos za lesk, nekatere pa si jih tudi dorišejo, da izgledajo bolj polne, večje in simetrične.


Vendar kaj pa, ko si šminko odstranite in vam videz bledih ustnic ni všeč? Takrat se lahko odločite za permenantni makeup ustnic.

Uporabljamo kvalitetne pigmente, kateri so na voljo v različnih odtenkih, ki pa jih medsebojno lahko tudi mešamo in se tako približamo tistemu, ki vam je najbolj všeč. Permanentni makeup za ustnice je tudi dobra rešitev, če si želite le popravek asimetrije v naravni barvi.

Možnost izvedbe pigmentiranja:

senčena obroba, polno senčene ustnice ali večbarvno senčenje celih ustnic.

Intenzivne obrobe pri nas ne izvajamo (ne izgleda estetsko).

CENA - 290 eur 

Cena zajema dva obiska, ki si sledita na najmanj 28 dni in do največ 60 dni od prve pigmentacije.

OPOZORILO:

Pigmentiranje ustnic lahko spodbudi nastanek herpesa na ustnicah pri tistih, ki so nosilici virusa herpes simlex. Torej če ste že kdaj imeli herpes, nam to omenite že pri naročanju na termin.

V izogib temu se priporoča predhodna terapija s primernimi zdravili, ki vam jih predpiše vaš osebni zdravnik (običajno so to tablete Valtrex 500).

Screenshot_20211128-204445_Instagram_edi

Senčenje ustnic

      NEGA PO POSEGU
​​​
 • oteklina na ustnicah, ki se lahko pojavi prvi in drugi dan je običajno majhna in hitro izzveni. V tem primeru lahko uporabite hladilno gel vrečko, ki jo iz zmrzovalnika položite v novo čisto zaščitno vrečko tako, da gel vrečko preprimete z zaščitno vrečko in jo obrnete iz notranje strani navzven. S tem boste maksimalno zagotovili čistočo in se izognili morebitnim infekcijam. Hladite lahko preko celega dneva.
   

 • pomembno je, da si ustnice ves čas negujete z mazilom za permanentni makeup ali vazelinom brez barvil in dišav. Ne pustite, da se ustnice izsušijo, saj bi luščenje lahko vodilo v slab rezultat.
   

 • v času celjenja, ki poteka 5-7 dni si suho kožo na predelu obrvi ne smete sami luščiti, pustite da odpade samodejno, sicer pigment ne bo pravilno zaceljen kar vodi v slab rezultat. 
  Svetujemo pitje po slamici. Poljubljanju se izognite dokler se ostanki pigmenta docela samodejno ne izluščijo.

   

 • vsaj 14 dni se izogibajte savni, sončenju, plavanju, vroči prhi, profesionalnem makeup-u, negi obraza, posegov na ustnicah in drugih kozmetičnih proizvodov ter ličil.
  Ustnice ne drgnite! Po umivanju jih vedno le na rahlo potapkajte z brisačo in pustite, da se dokončno same posušijo.
  Spite tako, da za obrazom ne pritiskate v vzglavnik.

PhotoRoom-20211126_203946.png
bottom of page