top of page

Ste se odločili, da bi nadgradili svoje znanje, ponudili novo storitev ali morda ravno začenjate ustvarjati novo poslovno pot v kozmetični dejavnosti?

 

Izobraževanje na področju MIKROPIGMENTACIJE je prava pot v kolikor ste natančni, radi ustvarjate, imate smisel za simetrijo, estetiko in vam to delo predstavlja vsakodnevni izziv, ki ga boste skrbno nadgrajevali. 

MIKROPIGMENTACIJA ni le dober zaslužek. Pogosto je to napačen razlog zaradi katerega se nekateri odločajo prijaviti na izobraževanje. V takem primeru verjetno ne boste dosegali pravih rezultatov, ki bi izhajali iz vaše strasti.
Kar iz vaših misli preslikate preko roke na kožo, se bo poznalo za kar nekaj časa ali celo za vedno, če izvedba ne bo pravilna. Zato je zelo pomembno, da to delo sprejmete z odgovornostjo in z veseljem. 

Pri nas boste popeljani skozi vse stopnje teoretičnega in praktičnega dela tako, da bo varno za vas in vaše bodoče stranke, ob enem pa se boste hitro znebili začetnega strahu in pridobili samozavest s katero boste z veseljem ustvarjali.

bottom of page